perjantai 7. joulukuuta 2012

Stockmann -muumimukia tulossa lisää

14.12 olisi tulossa myyntiin erä 150v erikoismukia. Asiasta on mainittu ilmeisesti Stockmannin kanta-asiakaslehdessä.


20 kommenttia:

 1. Jippii! Sama tieto löytyy Stoccan fb-sivuilta! Sitten vaan jonoon, 6kpl/asiakas, joten äkkiä varmasti taas loppuvat!?! Kyllähän tämä jo ennalta oli arvattavissa, vaikka kuinka Stoccalta todistelivat ettei niitä tule!!! Olishan ne tavallisen tyhmiä oleet, jos eivät kuluttajien rahoja joulumarkkinoilla ko. mukilla keräisi...

  VastaaPoista
 2. ei ollut mainintaa kanta-asiakaslehdessä
  vaan Hesarissa.

  VastaaPoista
 3. Kävin Jumbon Stockmannilla 14.12 klo 9:55 ja mukeja oli myyntipöydällä arvioni mukaan n40kpl. :D Yhden otin kokoelmiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuskin oli myyntipöydällä yhtäaikaan itse sain sen ostettua myöhemmin.

   Poista
 4. Kova kohina on verkkaupan puolella ollut tuotteen viivästyttyä myynnistä. Tällä linkillä pitäisi kyetä tilaamaan mukia (lähde: Stockmann FB)
  https://stockmann.com/p/fi/Muumimuki/409112?itemId=409113%3Fcm_mmc_o%3Ddzgw_BBL*mfzfAl+A5pzfwl*v*n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minun mielestä sivullisten ei kannata antaa tietoja mistä linkistä saa.
   Muki tuli ajallaan myyntiin ei myöhästynyt.

   Poista
  2. Puhe oli verkkokaupasta, jossa tuotetta ei saatu lisättyä myyntilistoille. Asiasta ja viivästymisestä informoi Stockmannin asiakaspalvelu. Myös linkki oli Stockmannin FB:ssä asiakaspalvelun toimesta.

   Poista
 5. Stockmannin feississä kirjoittavien mukaan muki myytiin loppuun 7 minuutissa, mutta liikkeistä voi vielä saada.

  Muumimania on totta!

  VastaaPoista
 6. Stockkan verkkokaupasta näyttää vielä saavan... Linkki tuossa ylhäällä...

  VastaaPoista
 7. Kuinka iso erä tämä oli? Kävin tänään ostamassa Stockmannissa kyseisen mukin itselleni ja parille kaverilleni lahjaksi. Arvo ei varmaan tässä kauheasti nouse, kun kokoajan painetaan lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin erän suuruutta julkaistaan. Ei niitä yleensäkään julkaista kuin muutaman poikkeustapauksen verran (Fazun muki ja Arabian museon erikoismuki (muumipeikko unelmoi).

   Poista
 8. Onnistuin eilen tilaamaan Oulun Stockmannilta pari mukia :). Siellä voisi vielä olla.

  VastaaPoista
 9. Heippa! Tää ei tähän postaukseen liity millään muotoa, mutta osaisitko/osaisiko joku kertoa minulle mikä on tämä vanha muumimuki jonka löysin kaapin pohjilta? Eli siis malliltaan samanlainen kuin muumipoika ja tyttö, mutta muki on valkoinen ja siinä muumimamma, muumipeikko, niiskuneiti, pikkumyy, nipsu, nuuskamuikkunen ja kaksi muuta hahmoa istuvat maassa, muumimammalla ja muumipeikolla on kukkaseppeleet päässä ja ovat ilmeisesti piknikillä. Osaisiko kukaan sanoa mukin nykyistä arvoa? Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se on tämä, niin 49,95 uutena lautanen + muki

   http://yritysmyynti.fiskars.com/Muumi-astiasto-Iloinen-perhe-2-osaa

   Poista
 10. Toi on muumiastiaston/muumiaiheisen lastenastiaston osa. Ei erityisen harvinainen, vaikka onkin 90-luvulta. Ostin just itse rikkoutuneen mukin tilalle toisen astiastoon. Käyttämätön 35 euroa.

  VastaaPoista
 11. Stockmann juhlamukeja on taas myynnissä!! helsingissä näin :)

  VastaaPoista
 12. niin oli ...loppui tänään ...oli varaston loppuerä..kertoi myyjä

  VastaaPoista
 13. Voi pyhä jysäys. Mulla 52 kpl muumimukeja. Aina vuodesta 1989 alkaen. En todellakaan tiennyt näiden arvoa. Aina kun tulee uusi muki niin ostan. Meillä kahvimukeina. Kaikki ei tietenkään käytössä kun eivät mahdu yhteen kaappiin. En tiennyt, että mulla omaisuus kaapissa:))

  VastaaPoista
 14. Tervehdys, Muumimania! Löysin ihan vasta tämän blogin ja täytyy kyllä alkaa seuraamaan, että pysyy näissä Muumimukeissa ajan tasalla! Nyt tässä selaillessa huomasin, että "ai tuo on mennyt pois myynnistä ja tuo ja tuo ja nuo menevät kohta..." Ja nyt hieman harmittaa kun on osa mennyt minulta sivu suun kun en ole tiennyt!

  Mutta tämä Stockmannin muki. Siitäkin kuulin vasta nyt täältä. Joku tuossa ylempänä sanoi, että tammikuun lopulla vielä löytyi Helsingistä mukeja. Noh, kipaisin heti keskustan Stockalle, mutten nähnyt mukeja missään. Olisi tietysti pitänyt varmistaa vielä myyjältä, ähh... Vielä pitänee käydä tsekkaamassa Itiksen ja Jumbon Stockat jos mahdollista. Mutta jos ei kerrassaan mistään löydy, niin kysymys: Paljonko muki maksoi uutena kaupassa? Tässä pohdiskelen että olenko niin Muumimaniossani että menen ostamaan huuto.netistä ryöstöhintaan mukin...

  VastaaPoista
 15. Mulla on myös muumimukimania :D tämä muki on mun tähänastinen suosikkini. Jotenkin tämän mukin värit on niin nätit :) Kiva blogi sulla, täytyy alkaa seurata, en tiedä miksi en ole aiemmin löytänyt tänne.

  VastaaPoista