tiistai 5. helmikuuta 2013

Viimeisiä viedään


Talvimetsällä näyttäisi olleen vähintäänkin kohtuullisen hyvä suosio, sillä muki alkaa olla loppu paikasta jos toisesta. Myös minimukit ovat kelvanneet. Huutonetissä niistä pyydellään jo paria kymppiä, mutta ainakin karkkainen.comista niitä löytyy verkkokaupan puolelta vielä hintaan 13,90,-


 Kuva: Arabia

Seuraavaksi sitten odotellaankin millaista uutuussesonkimukia vuosi 2013 tuo tullessaan. Eiköhän kesäsesonkimukin kuosi julkisteta jälleen maaliskuussa.

Poistuvia mukeja 30.6.2013


Hemuli muki lila
Vilijonkka muki beige
Muumi Seikkailu muki
(Uutuuksia tulossa valikoimaan)

6 kommenttia:

 1. On jo julkistettu, muumipalstat on kuvia pullollaan :)

  VastaaPoista
 2. Eli? Arabian infosta meinaan ei tuota vielä löytynyt jos viittaat 2013 sesonkimukeihin.

  Vai tarkoitatko niitä pastellisia korvaavia mukeja, jotka on ilmoitettu tulevaksi huhtikuussa? Siis 12/2012 poistuneiden tilalle.

  VastaaPoista
 3. Parissa blogissa on ollu jo kuva kesämukista, mutta mistä ne sinne on tulleet? Iittala/Arabia voi tykätä kyhnyä kun kuvia julkistetaan ennen virallisia lanseerauksia..

  VastaaPoista
 4. Kiitos mainiosta blogista! Sinulle on haaste minun blogissa... :)

  VastaaPoista
 5. Moi.

  Kirjoitan Helsingin Sanomien Teema-liitteeseen juttua, jossa minun tulisi haastatella Muumiaiheista blogia pitävää ihmistä lyhyesti. Lähtisitkö haastateltavaksi? Hommalla on kiire, joten olisi hienoa, jos kerkeisit vastata mahdollisimman pian. Minulle voi soittaa, laittaa sähköpostia tai ottaa yhteyden Facebookin kautta.

  Jose Riikonen HS/Teema

  jose.riikonen@gmail.com
  0407482410

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Onko tämäkin blogi kuollut? Valitettavan moni näistä muumimuki blogeista näyttää olevan kuolleita vaikka monia meistä kiinnoistaisi lukea lisää muumimkeista.

  VastaaPoista